Even voorstellen..... Ashley Jonker

Ik ben Ashley, 32 jaar oud en een geboren en getogen Amsterdammer.

Sinds april van dit jaar werk ik bij Beaufin, een stap die ik niet verwacht had te maken maar waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (waar ik bevriend raakte met onze collega Melissa) heb ik een aantal jaren in beschermde woonvormen binnen de psychiatrie gewerkt. Toen ik hier stopte, dacht ik: even niet meer in de zorg. Tot Melissa mij op de vacature van mentor wees en vroeg of het niets voor mij zou zijn. En dat bleek het! De zorgzame regeltante in mij vindt het fijn om als mentor te zorgen dat onze cliënten de beste zorg krijgen. Een uitdaging is voor mij dat ik een tijdje ‘uit de zorg’ ben geweest en soms weer even mijn kennis rondom bijvoorbeeld indicaties moet opfrissen of bijspijkeren, maar ik ben blij dat ik gebruik kan maken van de kennis van collega’s. Dat is ook wat ik heel fijn vind bij Beaufin: collega’s staan klaar voor elkaar om te helpen en ik voel me heel vrij om om hulp te vragen wanneer ik er zelf niet uitkom.

De kernwaarde ‘eerlijk’ is er één die ik heel belangrijk vind en ook bij mij past. Ik ben eerlijk naar cliënten in wat ik voor hen kan doen en wat niet, omdat ik het belangrijk vind dat mensen weten wat ze van mij kunnen en mogen verwachten. Verder denk ik dat collega’s mij omschrijven als een leergierige aanpakker met (soms wat sarcastische) humor.

Ondanks dat ik mijn werk heel leuk vind, ben ik hier natuurlijk niet 24/7 mee bezig. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mij gezin, mijn familie of vriendinnen. Ik maak graag (verre) reizen, maar kan ook als een echte huismus heerlijk met een kop thee op de bank een film of serie kijken. Verder vind ik het leuk om (bord)spelletjes te spelen of creatief te knutselen, maar ik ben pas echt in mijn element wanneer ik een (thema)feestje mag organiseren want dat vind ik het allerleukst om te doen!

Even voorstellen..... Ashley Jonker