Over Beaufin

Beaufin bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die hun expertise inzetten voor het maatschappelijk belang van bewindvoering en budgetbeheer. Al onze bewindvoerders zijn HBO of universitair opgeleid. De bewindvoerders worden ondersteund door een team van professionele assistent-bewindvoerders. Alle medewerkers volgen jaarlijks trainingen om bij te blijven op hun vakgebied.

Vanuit een diverse achtergrond en brede expertise, werken wij dagelijks aan een professioneel beheer van de financiële zaken van onze klanten.

Met ruim 10 jaar ervaring beschikken wij over een breed netwerk van verwijzende instellingen en ondersteunende specialisten. Hierdoor zijn we in staat om de financiële zorg te verlenen aan onze cliënten waarvan wij vinden dat iedereen die verdient.

Beaufin bewindvoering is gevestigd in Amsterdam. Vanuit Amsterdam ondersteunen wij momenteel klanten in de gehele provincie Noord-Holland. Onze cliënten wonen onder meer in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaandam en de omliggende gemeenten.

Over Beaufin