Budgetbeheer bij Beaufin

Onze cliënten zijn kwetsbaar en zijn niet meer in staat om zelf het gehele beheer over hun financiële administratie te voeren. Beaufin neemt de zorgen weg bij haar cliënten en staat garant voor een juiste, correcte en tijdige afhandeling van de werkzaamheden die samen vastgelegd zijn in een budgetovereenkomst. Meer over ons? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Sinds 2018 biedt Beaufin budgetbeheer (Vaste Lasten beheer) als dienstverlening aan. Hierbij voldoen wij 4 vaste lasten, te weten: huur, gas & stroom, waterverbruik en de zorgverzekering. Alle overige uitgaven en financiële administratieve handelingen verzorgt de cliënt zelf. Op deze manier is er sprake van een financieel vangnet voor de belangrijkste vaste lasten. Een zekere tussenstop naar volledige zelfstandigheid.

Ook verzorgen wij budgetbeheer binnen gemeentelijke of instellingsgebonden samenwerkingen. Dit doen wij bijvoorbeeld voor de gemeente Zaanstad. Voor meer informatie over deze dienstverlening klik hier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer: 020 - 3080360 (cliënten 10.00-12.00 uur ) of 020 - 3080365 (instellingen)