Over ons

Beaufin bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die hun expertise inzetten voor het maatschappelijk belang van bewindvoering, budgetbeheer en mentorschap. Onze bewindvoerders zijn HBO of universitair opgeleid. Zij worden ondersteund door een team van professionele assistent-bewindvoerders. Alle medewerkers volgen jaarlijks trainingen om bij te blijven op hun vakgebied.

Wij zijn gespecialiseerd in cliënten met GGZ problematiek, (licht) verstandelijke beperking en psychogeriatrie.

Vanuit een diverse achtergrond en brede expertise, werken alle medewerkers dagelijks aan een professioneel beheer van de financiële zaken of de persoonlijke, zorgbelangen van haar klanten.

Beaufin beschikt over een breed netwerk van verwijzende instellingen en ondersteunende specialisten. Wij zijn hierdoor in staat om de financiële zorg te verlenen aan onze cliënten waarvan wij vinden dat iedereen die verdient.

Beaufin is gevestigd in Amsterdam. Vanuit Amsterdam ondersteunen wij momenteel klanten in de gehele provincie Noord-Holland. Onze cliënten wonen onder meer in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaandam en alle omliggende gemeenten.

Titel voor deze algemene tekst pagina.
Titel voor deze algemene tekst pagina.