Missie en Kernwaarden

Beaufin's missie: Ruimte om te leven! Dit doen we door mensen te ontzorgen op het gebied van de persoonlijke financiële administratie. Benieuwd naar de gezichten achter Beaufin? Bekijk hier onze bedrijfsvideo!

Onze cliënten zijn kwetsbaar. Zij hebben veelal te maken met een (licht)verstandelijke beperking, psychiatrische problemen of dementie. Zij zijn tijdelijk of voor een langere periode niet in staat om zelf het beheer te voeren over hun financiële administratie. Voor onderbewindgestelden zijn wij een belangrijke pijler in het dagelijks bestaan. Wij dragen zorg voor een juiste, correcte en tijdige afhandeling van alle financiële rechten en plichten.


Laagdrempelig

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Door drempels weg te nemen, kunnen wij optimale aansluiting vinden bij onze klanten. Ons informele karakter maakt dat wij voor iedereen makkelijk benaderbaar en toegankelijk zijn.


Eerlijk

Eerlijk naar elkaar en naar onze klanten. Door eerlijk en open te zijn in ons werk, creëren we een juist en realistisch verwachtingspatroon. Teleurstellingen hopen wij hiermee te voorkomen. Beaufin is een veilige plek om te reflecteren en je ideeën te benoemen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Men kan op ons aan. Haal je deadlines en kom afspraken na, zowel naar collega’s als naar anderen. Krijg je iets toch niet voor elkaar? Communiceer het naar de ander en vraag tijdig hulp.


Energiek

Ontwikkel een behapbare drukte in je werkzaamheden, houd plezier. We lopen gezamenlijk een marathon, geen sprint. Zoek ook activiteiten in je werk die je energie geven en bijdragen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat je ‘jouw beste ik’ naar kantoor kan brengen. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. maken met elkaar a great place to work. Daar hoort ook ontspanning bij, zowel met je collega’s, als vrij van werk. De boog kan niet altijd gespannen zijn.


Flexibel

Pin je niet teveel vast aan vastomlijnde kaders. Naast zwart of wit zijn er vele tinten grijs. Bij Beaufin kennen wij onze verantwoordelijkheden en durven we hierbij out of the box te denken. Onze creativiteit en pragmatisch handelen biedt ons veel beter passende oplossingen.