Nieuwsberichten en actualiteiten

Het is wat afgezaagd, maar time flies when you're having fun! Alweer 10 jaar geleden zag Beaufin het levenslicht. Hoewel inmiddels wat grijzer en kaler hebben Arnout, Joris en Paul nog geen dag spijt gehad van de oprichting. Wij bedanken niet alleen onze verwijzers, maar ook ons team voor de fijne samenwerking! Meer weten over onze visie en waar Beaufin voor staat? Check ons Beaufin filmpje. Zoals gezegd, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking! Zonder deze samenwerking met jullie, zonder de korte lijnen en het laagdrempelig contact, is het zoveel moeilijker om successen te bereiken voor de cliënt. Wij hopen nog vele jaren met jullie op te trekken en onze gezamenlijke cliënten optimaal te ondersteunen.

Beaufin is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een team van enthousiaste, gekwalificeerde medewerkers die hun expertise inzetten voor het maatschappelijk belang van bewindvoering, budgetbeheer en mentorschap. Al onze bewindvoerders zijn HBO of universitair opgeleid. Alle medewerkers volgen jaarlijks trainingen om bij te blijven op hun vakgebied.

Vanuit een diverse achtergrond en brede expertise, werken de bewindvoerders en de ondersteunende collega’s dagelijks aan een professioneel beheer van de financiële zaken van onze klanten. Met de introductie van mentorschap, richten onze gespecialiseerde mentoren zich op de zorg- en medische belangen van klanten.

Door de jaren heen hebben wij een breed en deskundig netwerk van ketenpartners opgebouwd. Hierdoor zijn we in staat om de financiële en persoonlijke zorg te verlenen aan onze cliënten waarvan wij vinden dat iedereen die verdient.

Beaufin bewindvoering is gevestigd in Amsterdam. Vanuit Amsterdam ondersteunen wij momenteel klanten in de gehele provincie Noord-Holland. Onze cliënten wonen onder meer in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaandam en de vele omliggende gemeenten.

PS Gaan we het jubileum nog vieren? Sowieso, al is de invloed van Corona nog altijd merkbaar.Nieuwsberichten en actualiteiten