Welkom bij Beaufin

Het beheren van de financiën of het opkomen voor de eigen zorgbelangen laten de meeste mensen liever niet over aan een ander. Toch kan het zijn dat iemand niet meer in staat is om op te komen voor de eigen financiële- of zorgbelangen. Dan is het goed dat er professionals zijn zoals Beaufin.

Vanuit Beaufin ondersteunen wij mensen die hun eigen financiële zaken niet meer kunnen of willen regelen. Soms geldt eveneens voor hun persoonlijke zorgzaken. De oorzaak hiervoor kan liggen in ziekte, een handicap, een hoge leeftijd of andere bijzondere omstandigheden.

Benieuwd naar de gezichten achter Beaufin? Bekijk hier onze bedrijfsvideo!


Regio

Beaufin ondersteunt mensen in de gehele provincie Noord-Holland. Veel van onze cliënten zijn woonachtig in of rondom Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Over het algemeen bezoeken wij onze cliënten thuis of in de instelling waar zij verblijven. Reisafstand hoeft voor onze cliënten geen bezwaar te vormen.


Bewindvoering, Inkomensbeheer en Mentorschap

Beaufin ondersteunt haar cliënten vanuit haar kantoor in Amsterdam als bewindvoerder, inkomensbeheerder (budgetbeheerder) of mentor.


Branchevereniging

Beaufin is een onafhankelijke organisatie en is lid van Horus, de branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders.

Welkom bij Beaufin