Heb je een cliënt die financiële steun nodig heeft?

Heeft jouw cliënt moeite met de financiën? Via Beaufin zijn alle financiële zaken in betrouwbare handen. Onze bewindvoerders houden het overzicht en beheren de financiën vakkundig. Het belang van je cliënt staat daarbij altijd voorop.

Met ruim 10 jaar ervaring binnen kwetsbare cliëntgroepen, zijn deze in het DNA van onze organisatie verweven. Wij bekijken iedere situatie op zich, bepalen de meest geschikte wijze om onze cliënt te woord te staan en passen onze communicatie daar zo goed mogelijk op aan. Bekijk hier ons bedrijfsfilmpje om ons beter te leren kennen.

Beaufin bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die hun expertise inzetten voor het maatschappelijk belang van bewindvoering en budgetbeheer. Al onze bewindvoerders zijn HBO of universitair opgeleid. De bewindvoerders worden ondersteund door een team van professionele assistent-bewindvoerders. Alle medewerkers volgen jaarlijks trainingen om bij te blijven op hun vakgebied.

De zekerheden van Beaufin

  • Vast contactpersoon
  • Geen wachtlijst
  • Binnen 24 uur contact
  • Persoonlijke kennismaking op gewenste locatie


Aanmelden cliënt

Om een cliënt aan te melden en een intake afspraak in te plannen, kun je een e-mail sturen naar info@beaufin.nl. Binnen 24 uur nemen wij contact op. Bellen kan ook en gaat nóg sneller: 020 - 3080 365.

Handige downloads voor aanvraag en versnelde opstart

Intakesheet inkomsten en uitgaven
Intakesheet schuldeninventarisatie
Verzoek onderbewindstelling en/of mentorschap
Akkoordverklaring door gezins- of familieleden

Informatieve kennismakingsbijeenkomst op gewenste locatie

Behoefte aan meer informatie over bewindvoering of budgetbeheer of graag eens persoonlijk kennis maken? Boek dan onze informatieve kennismakingsbijeenkomst op een locatie naar wens.

Beaufin verzorgt regelmatig informatieve bijeenkomsten op locatie voor organisaties die graag meer willen weten over bewindvoering of budgetbeheer. In een uurtje tijd vertellen wij je alles over onze verschillende soorten dienstverlening, hoe wij werken en geven we antwoord op al je vragen.

Interesse? Stuur ons een e-mail via info@beaufin.nl of bel 020 - 3080 365.

Subscribe