Even voorstellen.....Jeroen van Harten

Mijn naam is Jeroen van Harten en ik ben alweer 6 jaar werkzaam bij Beaufin Bewindvoering. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om activiteiten te ondernemen of om te sporten. Voor corona ging ik graag naar een festival of eropuit. Dit kan nu gelukkig allemaal weer.

Het helpen van mensen in financiële nood geeft mij een enorm goed gevoel. Vaak merk je bij mensen dat zij direct al een beetje verlichting voelen als het bewind wordt aangevraagd. Dit geeft natuurlijk veel voldoening en energie. Bij sommige cliënten staat het water echt aan de lippen door bijvoorbeeld een dreigende woninguitzetting of afsluiting van energie. Als je op dit moment instapt en een voor alle partijen acceptabele oplossing vindt, geeft dit enorme waardering en energie. De schrijnende gevallen die ik soms tegenkom in mijn werk, laten mij meer bewust worden hoe goed ik en vele anderen in Nederland het eigenlijk hebben.

Collega’s zullen mij omschrijven als nooit chagrijnig, behulpzaam en niet uit Amsterdam. Momenteel woon ik in de regio Alkmaar en dit zal voorlopig ook zo blijven. Ik vind laagdrempeligheid erg belangrijk en ik hoop dan ook dat cliënten mij toegankelijk vinden.

Wat mij aanspreekt aan het werken bij Beaufin is de energie, maar ook de mogelijkheden om jouw eigen ideeën te delen en/of vorm te geven. Hierin krijg je veel vrijheid en ruimte.

Even voorstellen.....Jeroen van Harten