Even voorstellen...…. Manuela Gillis!

Mijn naam is Manuela Gillis. Ik ben 36 jaar oud (22 juni), partner, moeder van twee en bewindvoerder bij Beaufin. Ik ben nu zes jaar werkzaam bij Beaufin met heel veel plezier. In mijn vrije tijd sport ik, doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, reis ik en ga dagjes weg. Uiteten met vriendinnen ben ik ook dol op. Ik ben een familie mens en omring mezelf bijna elk weekend wel met broers, zussen, neefjes, nichtjes en schoonfamilie. Ik heb altijd wel wat te doen en verveel me dan ook zelden. Social butterfly wil ik mezelf wel noemen.

Ondanks dat ik heel sociaal ben, zullen mijn collega’s mij omschrijven als werker hahaha. Ik zou wel meer een praatje willen doen, maar ik wil het liefst ook al mijn cliënten tegelijk helpen. Op borrels en werkuitjes heb je dus veel meer aan mij, wat betreft social talk. Voor werkgerelateerde vragen staat mijn deur altijd open en als je iemand zoekt om met je mee te denken in een lastige casus ben ik ook zeker beschikbaar.

Het helpen van kwetsbare mensen in financiële nood, geeft mij het gevoel dat ik kan bijdragen aan een (financiële) oplossing en dit doet mij heel goed. Iets kunnen betekenen voor een ander. Ik zie vaak dat kwetsbare mensen geen uitzicht meer hebben en ik bied ze graag “het licht “ aan het einde van de tunnel. Al lijkt deze weg soms nog zo ver en moeilijk, zie ik mijzelf graag als de persoon die de reis dragelijk maakt. Voor andere met minder grote financiële problemen maar enkel de geestelijk/lichamelijke problemen is “ontzorgen“ mijn grootste doel.

Elke geslaagde schuldenregeling, (onverwachte ) teruggave, ontzorgde cliënt, positief telefoongesprek, cliënt die uitstroomt en nog veel meer is mijn ogen een succes. Elke cliënt die ruimte heeft om te leven in het breedste van de zin is een succes.
Dat behaal ik (en probeer dat elke dag) door gewoonweg mijn werk te doen. Als bewindvoerder weten wij de ingewikkelde wegen en mazen in de wet. Deze bewandel ik graag om een ander te helpen.

Beaufin kent vier kernwaarden, die samen LEEF vormen. Alle kernwaarden vind ik belangrijk en herken ik mijzelf in. Naar mijn mening is EERLIJK wel de belangrijkste, de rest volgt namelijk dan vanzelf. Zonder eerlijkheid heb je geen vertrouwen en zonder vertrouwen kan ik niet het beste uit mezelf halen om te kunnen geven. Alle overige kernwaarden (Laagdrempelig, Energiek en Flexibel) maken de cirkel rond voor mij. Ik kan en mag mijzelf en het soort bewindvoerder zijn die ik ben. We hebben een jong, divers en wijs team en dat heeft mij altijd aangesproken. Ik doe mijn werk met veel passie en liefde op een hele fijne werkplek.

Even voorstellen...…. Manuela Gillis!