Even voorstellen…. Dominick Bloemink!

Ik ben Dominick Bloemink en ik werk sinds september 2018 bij Beaufin. Het helpen van mensen in financiële nood geeft mij een goed gevoel. Bij sommige mensen ervaar je echt de noodzaak van financiële stabiliteit, omdat ze dan aan andere leefgebieden meer aandacht kunnen besteden. Zodra wij de financiën overnemen hoeven de cliënten zich daar geen zorgen meer over te maken en zie je dat ze zich kunnen focussen op de andere niet-financiële zaken. Het geeft mij voldoening om de financiële stress weg te nemen en ze daardoor verder te helpen in het leven. Ik denk dat elke start of afronding van een schuldenregeling voor een cliënt als een succes omschreven kan worden. Vóór een schuldenregeling is er vaak een uitzichtloze situatie voor een cliënt, maar als ze weten dat het nog ‘’maar’’ drie jaar duurt voordat ze schuldenvrij zijn, is er toch weer licht aan het einde van de tunnel.

Beaufin kent vier kernwaarden, die samen LEEF vormen. De belangrijkste kernwaarde voor mij is EERLIJK. Ik denk dat het belangrijk is dat je eerlijk bent tegen collega’s en cliënten. Zo realiseer je een realistisch verwachtingspatroon en ontstaan er weinig tot geen discussies.

Ik ben bij Beaufin begonnen als stagiaire en ben inmiddels bewindvoerder met mijn eigen caseload aan cliënten. In mijn vrije uurtjes ben ik vaak op pad of aan het sporten. Zo zit ik in een voetbalteam met mijn vrienden en Padel ik minimaal eens per week. In de weekenden ga ik meestal naar het terras, kroeg of naar een festival. Meestal op de doordeweekse avonden pak ik mijn ‘’rust’’ door het kijken van een serie of een film op de bank met mijn vriendin. Ik ben blij dat de coronaregels bijna compleet van tafel zijn en we weer vrij naar kantoor kunnen. Zo kun je op kantoor makkelijker even iets printen en even snel langs een collega lopen voor een vraag of een overleg. Ook vind ik het fijn om weer informele gesprekken te hebben met collega’s. Vanuit huis was het toch altijd wel werk gerelateerd. Nu kunnen we tijdens de lunch of bij het koffiezetapparaat ook weer gewoon het weekend bespreken. Collega’s zullen mij denk ik omschrijven als een enthousiast, sociaal en behulpzaam persoon.

Ik denk dat ik hier op mijn plek zit, omdat er binnen Beaufin toch wel enige mate van West-Friese mentaliteit in zit: ‘’Work hard, Play Hard’’. Ik denk dat ik mij daarmee goed kan identificeren, omdat ik zelf ook uit het mooie West-Friesland kom.

Even voorstellen…. Dominick Bloemink!