Op de Stoel...een nieuw gezicht!

Hé Rober, welkom bij Beaufin! Kun je jezelf even kort voorstellen?

Geboren en getogen in het mooie West-Friesland, waar ik nog steeds in Hoogkarspel woon met vrouw en twee dochters. Jarenlang heb ik gewerkt bij grootbanken in Amsterdam als manager aan de operationele en client service kant voor grootzakelijke klanten. Sinds een paar jaar een switch als zelfstandige gemaakt naar het adviseren en helpen van ouderen en anderen op het vlak van administratie, financiën, belastingen en allerlei andere vragen die ze hebben. Verder sport ik zelf graag, voornamelijk hardlopen nu en ben ik actief binnen de lokale handbalvereniging waar ook mijn dochters spelen.

Je hebt een aantal cliënten overgenomen, maar waar ga jij je op richten bij Beaufin?

Ik ga me als bewindvoerder richten op het opbouwen van een caseload in de regio West-Friesland. Beaufin zit nu nog voornamelijk in de regio Groot Amsterdam en wil haar werkgebied vergroten, dus daar ga ik voor aan de slag in West-Friesland. Verder wil ik me inzetten voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf in z’n geheel, iets waar we allemaal mee bezig zijn.

Hoe zie jij de toekomst bij Beaufin?

Als een prachtige uitdaging op een gebied waar ik veel affiniteit mee heb. Mijn doel is om als bewindvoerder een mooie caseload op te bouwen in mijn regio en daarmee veel klanten te kunnen helpen.

Zijn er nog andere interesses binnen onze tak van sport die jouw aandacht trekken?

Het sociaal helpen en ontzorgen van ouderen heeft mijn interesse, dus bewindvoering trekt mij in die zin. Maar ook budgetbeheer en mentorschap horen daarbij, dus daar ga ik me graag ook verder in verdiepen. Verder vind ik het leuk om te kijken of processen efficiënter ingericht kunnen worden, zodat we zelf een optimale dienstverlening naar de klant kunnen bieden.

Mochten mensen uit de regio West Friesland nu meer informatie willen, hoe kunnen ze jou dan bereiken?

Ze mogen altijd contact opnemen via rober@beaufin.nl. Ik kom heel graag langs voor een bak koffie en om dan van gedachten te wisselen over hoe wij elkaar kunnen helpen!

Op de Stoel...een nieuw gezicht!