Op de stoel….. Toon Brouwer!

Toon is een ervaren rot in het vak en sinds 1 november jl. werkzaam als bewindvoerder bij Beaufin.

Welkom Toon, welkom bij Beaufin! Dit is inmiddels wel wat achterhaald in jouw geval. Je bent al even up and running binnen Beaufin en hebt dus al uitgebreid kunnen sfeerproeven ondanks Corona. Hoe bevalt het?

Het werken bij Beaufin bevalt mij erg goed. De sfeer is ontspannen en professioneel tegelijk. De kernwaarden (red: Laagdrempelig, Eerlijk, Energiek en Flexibel) spreken mij aan en in de praktijk voelt dit ook als zodanig. Ik werk regelmatig op kantoor en krijg van iedereen, zowel op kantoor als vanuit huis hulp en goeie feedback. Wat het voor mij speciaal maakt is het vertrouwen dat je krijgt van de directie om je eigen caseload op te bouwen en de middelen die je beschikbaar worden gesteld om je werk goed uit te voeren.

Wat geeft jou voldoening in je werk?

Het doet mij goed als ik mensen kan helpen en rust kan geven door de financiële administratie op orde te brengen en om mensen uit de schulden te helpen en te houden.

Wat is je #1 hobby?

Sport! Sinds Max verstappen het weer goed doet in de Formule 1 ben ik ook dit weer gaan volgen. Iedereen kijkt nu uit naar de Formule 1 in Nederland, maar zelf heb ik zo rond mijn 12e drie Grandprix in Zandvoort samen met mijn vader mogen bijwonen. De komende race in Nederland is mij nu te druk en te massaal. Ik hoop komend jaar met vrienden weer naar Oostenrijk te kunnen om Max daar weer te zien schitteren. Zelf fiets ik graag. Zowel op de racefiets, mountainbike en in de wintermaanden op de strandbike. Dit jaar rijd ik in totaal ongeveer 9.000 km. Mijn doel voor volgend jaar is om de 10.000 km grens te gaan doorbreken. Dit moet mij lukken als ik wekelijks ook minimaal 1 keer naar het werk ga fietsen

Op de stoel….. Toon Brouwer!