Op de stoel...

Elias Mahdaoui en Bas Jonkhart, twee nieuwe bewindvoerders bij Beaufin. Maandelijks stellen we een collega aan je voor. Wellicht geen onbekende voor je op professioneel gebied, maar in dit item komen we wat meer te weten over onze medewerkers ook op persoonlijk vlak. Ben je ook zo benieuwd?


Dag heren, welkom bij Beaufin!


Jullie zijn allebei heel recent bij Beaufin begonnen als bewindvoerder. Kun je jezelf even kort voorstellen?

Elias: Mijn naam is Elias Mahdaoui en ik werk sinds april 2020 als bewindvoerder bij Beaufin. Daarvoor heb ik ook acht maanden als bewindvoerder gewerkt. Ik heb de opleiding HBO-Rechten afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende werkvelden en doelgroepen. Bewindvoering heeft altijd mijn interesse gehad. Mijn doel is onder andere om cliënten te motiveren én inspireren om hun problematiek te tackelen en de draad in het leven weer op te pakken.

Bas: Ik ben Bas Jonkhart, 37 jaar en ik kom uit Castricum. Na mijn studie HBO Bedrijfskunde heb ik gewerkt bij een incassobureau. De afgelopen vijf jaar ben ik werkzaam geweest als bewindvoerder en curator bij Budgetondersteuning Nederland. Nu heb ik de overstap gemaakt naar Beaufin.


Hoe zie jij de toekomst bij Beaufin?

Elias: Elke dag een nieuwe dag door de dynamische omgeving en de vele uitdagingen die onze cliënten telkens weer voor ons in petto hebben.

Bas: Ik zie een lang, leerzaam en mooi toekomst als bewindvoerder bij Beaufin tegemoet.


Zijn er nog andere interesses binnen onze tak van sport die jouw aandacht trekken?

Elias: Momenteel trekt mijn aandacht alleen in de bewindvoering. Ik wil mij hierin blijven ontwikkelen en meer kennis opdoen over de bijbehorende wet- en regelgeving.

Bas: Mijn interesses liggen ook in de juridische en de fiscale kant van het vak. Het is altijd een uitdaging om hiermee toch nog een extra voordeel te behalen.


Waar besteed je je tijd graag aan als je niet aan het werk bent?

Bas: Ik probeer dagelijks op de racefiets minimaal een uur de conditie op peil te houden. Daarnaast ben ik een groot autosport liefhebber.

Elias: In mijn vrije tijd besteed ik vrijwillig tijd aan het helpen van mensen met schulden. Verder Sport en kook ik heel graag in mijn vrije tijd.