En dan is aan mij nu de eer om aan jullie voor te stellen…. onze nieuwe mentor: Ibo Abdelkader!

Vertel eens, je hebt gewerkt bij Arkin en Ambulance Amsterdam, onder meer als psychiatrisch/forensisch verpleegkundige en als Medium care. Is de psychiatrie is echt jouw ding?Psychiatrie is zeker mijn ding. Het is onvoorspelbaar, ontastbaar en onwijs leuk en uitdagend! Het onvoorspelbare zorgt vaak voor leerzame dagen.

Wat doe je zoal als je niet met werk bezig bent? Kun je jezelf kort voorstellen? Geboren en getogen in het prachtige Amsterdam. Tegenwoordig verblijf ik met mijn drie kinderen(jongens) en partner in Purmerend, waar ik het uitstekend kan vinden. In mijn vrije tijd fiets ik veel of trap ik een bal met de jongens.

Je bent echt nog maar net begonnen? Vertel ons je eerste indruk en wat zijn je ambities binnen Beaufin en als mentor? Het is naar mijn eerste indruk een transparant bedrijf metvisie en ambities. Het manier van werken sluit aan bij de slogan, ruimte om te leven! Dit is een korte boodschap met een heldere en daadkrachtige inhoud. Hetgeen mij aantrok was de combinatie van bewind en mentorschap. Vanuit mijn werkervaring weet ik dat slecht georganiseerde financiën een zeer grote invloed hebben op het psychische functioneren. Vaak komen deze twee samen! Mijn ambitie is om vanuit mijn rol als mentor het mentorschap binnen Beaufin verder uit te bouwen en een mooie bijdrage te leveren aan de goede naam van Beaufin. Het is tenslotte een super combinatie!

We leven allemaal toe naar een Corona-vrij wereld, waarin ook weer wat méér contact met collega’s mogelijk is. Hoe zullen collega’s jou gaan omschrijven? Tikkeltje chaotisch maar super behulpzaam en altijd goed gestemd met een goede energie.

Je hebt een bijzondere interesse in medische ontwikkelingen en duurzame techniek, vertel! Het blijft me dagelijks fascineren hoe het lichaam is gebouwd en in hoeverre de mensheid in staat is dit volledig te begrijpen. Waar een eeuw geleden iemand nog stierf aan longontsteking is dat nu redelijk simpel te verhelpen. Het is een zo ingewikkeld en vooral complex proces waar ik dagelijks nog versteld van sta. Dat een smartwatch een ecg kan maken is toch vrij bijzonder! Duurzame techniek heeft alles te maken met dat wij als mensen steeds meer de natuur beginnen te waarderen. Het heeft de duurzame technieken in een stroomversnelling geduwd. 20 jaar geleden zou men worden uitgelachen als je zegt dat je in 2020 je auto kan starten met een I-watch en kan opladen aan een paal. Maar de techniek daarachter is zo bijzonder mooi.

Je bent jouw caseload rustig aan het vormgeven. Heb je ruimte voor nieuwe cliënten? Als mensen je willen benaderen, hoe kunnen zij je het beste bereiken? Ik ben mijn caseload aan het vormgeven, of dat rustig gaat weet ik zo net nog niet haha…. Maar ik sta uiteraard altijd open voor nieuwe cliënten. Mensen kunnen mij bereiken per mail ibo@beaufin.nl of per whatsapp/tel op nummer 06-28048806. Mensen kunnen bij geen gehoor erop rekenen dat ik binnen 2 uur een reactie geef.