Vacature Administratief medewerker (24-38 uur)


Wij zoeken een enthousiaste administratief medewerker

Ruimte om te leven! Is de missie van Beaufin. Voor onze cliënten werken wij daar iedere dag keihard aan. Hier is ons bedrijf ook op ingericht. Als administratief medewerker draag jij bij aan de ondersteuning van onze cliënten én het succes van de organisatie.

De functie

Als administratief medewerker binnen het ondersteunende team voer jij diverse voorkomende administeratieve taken uit. Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden voor onze cliënten. Denk hierbij aan het doen van de belastingaangiftes, het aanvragen van kwijtscheldingen gemeentebelasting of het aanvragen van bijzondere bijstand. Ook het aanvragen van minimaregelingen zoals scholierenvergoeding of Individuele Inkomstentoeslag voor onze cliënten behoort tot jouw taken.

Je bewaakt je eigen uitkomsten en als je ergens niet aan toekomt zoek je proactief hulp bij je collega’s. Je bent je ervan bewust dat een fout in de financiële administratie grote gevolgen kan hebben voor een cliënt en doet er alles aan om dit te voorkomen. Gestelde vervaltermijnen door externe instanties worden door jou in de gaten gehouden en bij dreigende overschrijding van een deadline onderneem je tijdig en accuraat actie. Je draagt zorg voor juistheid en volledigheid van ingevulde documenten, voordat het aangeleverd wordt bij de juiste instantie.

Over Beaufin

Beaufin is een jonge informele organisatie uit Amsterdam, gevestigd nabij Amsterdam Sloterdijk. Wij ondersteunen onze cliënten als bewindvoerder, mentor en/of budgetbeheerder. Onze medewerkers werken vanuit de gedrevenheid om het voor onze cliënten zo goed mogelijk te doen. Dit doen wij vanuit de kernwaarden van Beaufin: Laagdrempelig, Energiek, Eerlijk en Flexibel (Leef!). Ons specialisme ligt op het gebied van LVB, psychiatrie en psycho-geriatrie.

Iedere bewindvoerder binnen Beaufin heeft haar/zijn eigen groep van klanten waarvoor zorg wordt gedragen. De bewindvoerder wordt hierbij veelal ondersteund door een assistent-bewindvoerder.

Verder hebben wij een team Administratieve Ondersteuning die over de gehele organisatie heen de cliënten (en daarmee ook de bewindvoerders) ondersteund bij uit te voeren werkzaamheden.

Nieuwsgierig naar Beaufin? Bekijk hier ons organisatie-filmpje. https://www.beaufin.nl/over-ons/welkom-bij-beaufin

Wat jij biedt:

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding;
 • Je bent 24-38 uur per week beschikbaar (0,63 – 1,0 Fte);
 • Je bent een echte teamplayer. Je vraagt en geeft hulp zoveel als je kunt en je ondersteunt je collega’s graag;
 • Je komt met suggesties en ideeën;
 • Je bent iemand die tijdig een opdracht realiseert en stelt een tijdslimiet in voor je taak;
 • Je bent proactief, zorgvuldig, dienstverlenend en discreet.

Wat wij bieden:

 • Een veelzijdige functie binnen een team met fijne collega’s en een informele bedrijfscultuur;
 • Een gezamenlijke lunch waarna er vaak ook een potje tafeltennis wordt gespeeld;
 • Uitdagende werkzaamheden vol leermomenten;
 • Primair salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Flexibele tijdsindeling mogelijk!
 • Salarisschaal tussen 1800,- en 2600,- bruto per maand op basis van 38 uur;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. Ft;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Brand new Day.;

Meer informatie?

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Joris Korse of Priscilla Conquet via
e-mail (personeel@beaufin.nl) of telefoon: 020-3080365

Ben jij na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast? Solliciteer dan en stuur je cv voorzien van een korte motivatie. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature administratief medewerker (24-38 uur)