Als een koe weer de wei in: de afspraken mogen weer!

Wat heeft het lang geduurd. Zowel cliënten als de bewindvoerders waren er echt weer aan toe om elkaar te zien in real life. Niet dat het videobellen geen uitkomst bood, maar er gaat niet boven een persoonlijk gesprek waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken.

Binnen Beaufin is er de vrijheid om - veelal naar eigen inzicht of gevoel – persoonlijke gesprekken in te plannen. Zolang de invulling hiervan maar volgens de regels van het RIVM is. De gesprekken vinden zodoende altijd plaats op een locatie waar de 1,5 meter afstand tot elkaar, gewaarborgd is. Meestal is dit op de locatie van de hulpverlener, maar soms lukt dit thuis bij de cliënt ook prima of zelfs in de buitenlucht. Daarnaast reizen wij zoveel mogelijk buiten de spits, liefst zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer.

De “afspraken nieuwe stijl” verlopen tot op heden naar tevredenheid. Het betekent dat de persoonlijke gesprekken (intakes, evaluaties, begroting besprekingen etc) weer langzaam aan de agenda’s vullen. Dat zijn voor de meeste bewindvoerders toch de krenten in de pap!

Dus… wellicht tot snel!

Als een koe weer de wei in: de afspraken mogen weer!